Hjem | Om | Visjon

Visjon

I tiden fra jeg ble ferdigutdannet i 2011 frem til juli 2019 har jeg jobbet hovedsakelig med småhusbebyggelse og jobbet tett sammen med byggmestre via et ferdighus-firma. I denne perioden jobbet jeg opp mot både byggmestre, utbyggere, boligselgere og en og annen tiltakshaver. I ferdighus bransjen går ofte tidsbruk på bekostning av kvalitet da byggmestrene ønsker å bruke så lite tid som mulig på designet av boligen.

Disse årene har lært meg om hvordan jeg ønsker å utvikle boligarkitektur – jeg vil ha mer.

Omgivelser påvirker oss alle og det er noe jeg er opptatt av når jeg skaper nye boliger.  Arkitekturen skal fremme de gode og trygge sosiale rammene. Derfor vil jeg bygge videre på kvalitetene på stedet og lokale ressurser ved å ivareta:

  • gode proporsjoner
  • god design
  • godt håndverk og
  • en langsiktig bærekraftig materialbruk.

Boliger skal være skreddersydde for de som skal bo i huset, ikke byggmesteren.

Min visjon er å tilby arkitekttjenester med tiltakshaveren i fokus og designe boliger med fokus både på det estetiske og det økonomiske, – en hverdagsarkitekt.

En digital verden

Jeg har lokaler i Trondheim, men det er ingen hindring for å designe boliger som ligger andre steder i landet. I dagens digitale verden er det ingen problem å tegne for deg selv om du bor på Sørlandet eller i Hammerfest.

Jeg ser frem til å høre fra deg.

Spesifikke henvendelser knyttet til tomt:

Kontakt meg

Generelle henvendelser:

Kontakt meg
Arkitekt i stripete skjorte sitter ved et skrivebord og skisserer

Min visjon er å tilby arkitekttjenester med tiltakshaveren i fokus og designe boliger med fokus både på det estetiske og det økonomiske, – en hverdagsarkitekt