Kontakt Arkitekt Sandmark

Kontakt

Sist oppdatert: 12. august 2020

Om firmaet

Takk for at du bruker mine nettsider

Mitt mål er å gi deg en bedre opplevelse av prosessen rundt det å planlegge sin egen bolig. Jeg vil være behjelpelig med informasjon og kunnskap, og tegne din nye bolig slik du vil ha den.

Du kommer med ideer og tanker rundt din nye bolig så hjelper jeg med de tekniske kravene og kommer med løsninger. Du har kanskje en ide om hva du ønsker, men ikke hvordan du kommer dit eller hvordan det blir i detaljer. Dette hjelper jeg deg med.

Arkitekt Sandmark AS behandler personopplysninger om potensielle og eksisterende kunder, medlemmer i medlemsportalen, mottakere av nyhetsbrev, brukere på nettsiden og kursdeltakere på nettkursene. I tillegg behandles personvernopplysninger om leverandører og andre samarbeidspartnere.

Hvem eier denne nettsiden?

Nettsiden eies av Arkitekt Sandmark AS med org. nr: 923 143 785.

Arkitekt Sandmark ble stiftet i 30.juni 2019 og holder til i Trondheim.

Firmaet drives av meg, Marianne Sandmark, og jeg har en MA i arkitektur (2011) og en BA i kunsthistorie (2005). Jeg er registrert hos Norske arkitekters landsforening og kan derfor benytte meg av tittelen MNAL.

Marianne Sandmark er eneste behandleransvarlige i firmaet.

Kontaktinfo:

Arkitekt Sandmark AS
Olav Tryggvasons gate 2B
7011 Trondheim

ms(alfakrøll)arkitektsandmark.no

Personopplysninger

Bakgrunnen for personopplysninger

Med bakgrunn i artikkel 6 i personvernloven behandles personopplysninger etter disse punktene.

  • 6 a Fordi du har gitt samtykke (e-poster, medlemsportal, gratis pdf-er)
  • 6 b Fordi vi har inngått en avtale (kontrakter, nettkurs)
  • 6 c Fordi vi har en rettslig forpliktelse (nabovarsler, byggesøknader, regnskap)
  • 6 f Fordi jeg tror du kan ha interesse av kontakt (B2B)

Tilgang til personopplysninger

Du har selv valgt å gi denne informasjonen for å kunne gjennomføre kjøp av en tjeneste eller for å motta noe tilbake. I de aller fleste tilfellene kommer henvendelsen direkte fra deg, men noen ganger går henvendelsen via en byggmester eller en husselger.

Arkitekt Sandmark AS behandler personopplysninger via:

  • Henvendelser via e-post, kontaktskjema, telefon eller sosiale medier
  • Kjøp av tjenester
  • Inngåelse av kontrakter
  • Medlemsskap i medlemsportalen
  • Kjøp og deltakelse på nettkurs
  • Påmelding til nyhetsbrev
  • Bestilling av gratis hjelpemiddel (pdf)
  • B2B henvendelser

Lagring av personopplysninger

Det ulike formålet med personopplysningene styrer hvor lenge disse opplysningene blir lagret.

  • Regnskap: 5 år
  • Kontrakter i Visma Sign: 7 år
  • E-poster: 5 år
  • Generelle henvendelser: 1 år
  • Søknader med CV: 2 år

Personopplysninger som ikke slettes før forespørsel om sletting foreligger:

  • Tegninger med personopplysninger i tittelfelt
  • Filhotell med tegningene
  • E-byggesøknad/Altinn: følger deres GDPR da dette er juridisk dokumenter
  • Brukernavn, navn, epostadresse og fremdrift i medlemsportalen

Deling av personopplysninger

Arkitekt Sandmark AS deler kun personopplysninger når det er nødvendig for å gjennomføre tjenesten du har kjøpt.

  • Leverandører av tjenester for å kunne ta i bruk:
    • regnskapsprogram
    • skylagring/filhotell/CRM
    • e-postmarkedsførings plattform
    • digitale byggesøknader/nabovarsler
    • digital signering av kontrakter og andre avtaler
  • Offentlige myndigheter det må rapporteres til
    • Altinn
    • Kommunen som behandler din byggesak

Hvis du ønsker å vite hvem jeg har delt dine personopplysninger med så kan du be om en redegjørelse pr e-post.

Kommentarer på nettsiden

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der.  Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din. Les mer om personvernerklæringen til  Gravatar på deres egne sider.

Kommentarer tillates kun på sidene som medlemsportalen ligger på (LearnDash). Funksjonen er slått av på blogginnleggene.

Affiliatelenker (reklame)

I noen svært få tilfeller benyttes affiliatelenker på denne nettsiden. En affiliatelenke er et markedsføringsverktøy som firma benytter seg av for å spore trafikken fra annonser slik at bloggere og andre som har en nettside kan annonsere og få betalt når annonsen genererer et kjøp av produktet.

Ved bruk av slike lenker i et blogginnlegg skal innlegget merkes med reklame, iht markedsføringsloven. På denne nettsiden er slike lenker brukt kun i et blogginnlegg om Monday.com og dette innlegget er merket med «siden inneholder reklame».

Du kan se at en lenke er affiliate ved å se på selve URL stringen:

Vanlig lenke: www.monday.com

Afiiliate lenke: https://monday.com/lp/main/?&utm_source=Partner&utm_campaign=ArkitektSandmark

Affiliatelenken er en reklame.

Monday.com er CRM systemet jeg bruker for alle mine prosjekter og hvis du blir invitert inn som en gjestebruker så er ikke dette en del av markedsføring for Monday.com. Gjestebrukere er ikke en del av affiliateprogrammet og Arkitekt Sandmark AS har ingen inntekter fra Monday basert på gjestebrukerne.

Les mer om affiliate her.

Informasjonskapsler og eksterne nettsider

Generelt om informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Denne nettsiden benytter seg av flere eksterne nettsider eller wordpress plugins som benytter seg av informasjonskapsler for å fungere. Informasjonen som hentes inn brukes til å kunne føre statistikk over hvordan leserne bruker nettsiden. Denne statistikken benyttes videre for å kunne gi deg en bedre leseropplevelse.

Google Analytics

Denne nettsiden benytter seg av Google Analytics for å hente inn data om bruk av nettsidene. Denne informasjonen benyttes kun som statistikk og for å gi deg en bedre leseropplevelse. Det blir registrert antall brukere, hvilke sider de benytter seg av, hvilken plattform de bruker og fra hvilket land de kommer fra.

Hvordan Google Analytics lagrer denne informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Monday.com

Monday.com er en app/nettside hvor vi kan dele filer, du ser hvor langt jeg er kommet med dine tegninger, antatt leveringsdato osv. Informasjonen om ditt prosjekt deles kun med meg på sikre sider.

Ved å registrere prosjektet i denne appen har vi begge bedre kontroll på hva som skjer og kan spore all kommunikasjon mellom oss og avklare eventuelle misforståelser kjapt. Vi slipper også utallige e-poster da det er en innebygd chat/meldingstjeneste i appen.

«Kontakt meg» skjemaene på denne nettsiden er lenket til denne appen og innholdet du skriver inn blir loggført for å benyttes internt i mitt firma.

Hvis du bestiller tegninger av meg må du registrere en bruker hos Monday.com. Du vil få en e-post med en invitasjon. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en gjestebruker (din e-postadresse) og et passord. Dette er kostnadsfritt fra deg.

Pass godt på passordet ditt. Bestillinger gjort fra din innlogging vil være bindende. Har ditt passord kommet på avveie så gi meg beskjed straks, så stenger jeg adgangen og du får mulighet til å registrere på nytt.

Hvordan Monday.com lagrer og bruker informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Monday behandler og lagrer personaldata i USA. En databehandleravtale er innhentet og kan fremvises ved forespørsel.

Slik bruker du Monday som gjestebruker hos Arkitekt Sandmark.

Campaign monitor

Når jeg sender ut informasjonsbrev gjøre dette via Campaign Monitor som er en automatiseringsplattform for markedsføring og en e-postmarkedsføringstjenester. Når du melder deg på et e-postkurs, e-postlisten eller medlemslisten så er det her ditt navn og e-postadresse blir registrert.

Campaign Monitor sender ut automatiske e-poster som passordet til biblioteket hvis du melder deg inn som medlem og ved e-postkurs du har meldt deg på. Dette gjør at du slipper å vente på at jeg skal sende ut slike e-poster manuelt. E-postene inneholder en sporing som gir tilbakemelding om e-postene er åpnet eller ikke.

Melder du deg på en hovedliste vil du få beskjed om om bekrefte dette i en e-post for at Arkitekt Sandmark AS kan sende deg flere e-poster. Du har mulighet til å velge hvilke e-poster du ønsker å motta. Hvis du kun ber om å få en gratis pdf så er dette kun en e-post og det blir ikke hentet inn bekreftelser eller sendt deg flere e-poster.

Campaign Monitor behandler og lagrer data i utenfor EU/EØS (Australia). En databehandleravtale er inkludert i deres personvern og er knyttet til EU kontraktene og klausulene. Hvordan Campaign Monitor lagrer og bruker informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Learn Dash

Som kursplattform benyttes LearnDash. Denne læringsplattformen er plugin som benytter seg av WordPress eget innloggingssystem. Derfor blir din e-postadresse, brukernavn og kommentarer du deler på denne siden tilgjengelig for adminstrator av nettsiden. E-postadresser må benyttes for at du skal kunne logge deg inn på nettsidene og bruke kursinnholdet, samt bytte passordet ditt.

Denne informasjonen blir lagret i webhotellet til denne nettsiden og vil inneholde informasjon som:

  • Brukernavn
  • E-postadresse
  • Kommentarer
  • Hvilke kurs du har tilgang til
  • Hvilke kurs du har kjøpt
  • informasjon om fremdrift i kursene og evt. svar på quiz

Vi lagrer denne informasjonen så lenge din konto eksisterer. Hvis du ønsker å slette kontoen må du selv varsle skriftlig om dette.

LearnDash er ikke databehandler av innholdet du legger igjen på kursplattformen da denne informasjonen kun er tilgjengelig i Arkitekt Sandmark AS sin WordPress side.

Det er kun de med administratorrettigheter som kan se og behandle denne informasjonen.

Download Monitor

For å kunne laste ned pdf-er og andre filer direkte fra min nettside har jeg installert en WordPress Plugin kalt Download Monitor.

Dette tilleggsprogrammet loggfører hva som er lastet ned, når det er lastet ned, en anonym IP adresse og fra hvilken nettleser. Informasjonen brukes for å bedre din leseropplevelse, for å gi deg rask mulighet til å laste ned filer og for å føre statistikk på bruken av nettsiden.

De fleste lenkene for nedlasting via Download Monitor er beskyttet så du må være innlogget for å kunne laste ned filene. Filer blir automatisk lastet ned når du trykker på knappen last ned. Hvis du ikke får lastet ned filene så kan det tenkes at du har en innstilling i din nettleser som må justeres.

Hvordan Download Monitor lagrer og bruker informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Download Monitor er fra Nederland og er derfor bundet til GDPR via EU.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Eksempler på dette er videoer fra Youtube og bilder fra Instagram og Facebook.

Dine rettigheter

Skreddersydd medlemskap

Det er kun medlemmer hos Arkitekt Sandmark AS som får tilgang til nettkursene og biblioteket med alle hjelpemidlene.

Som medlem får du også e-poster fra Arkitekt Sandmark AS hvor du kan velge å motta e-poster som:

  • skiller mellom proffkunder vs for privatkunder
  • om nye hjelpemidler
  • blogginnlegg
  • Regelverk, tips og triks
  • Spørsmål og svar
  • Case-studier av boliger
  • Lokal informasjon om boliger og byggesak – Trondheim
  • Nettkurs
  • Bruk av tegneprogrammet DDS (Data Design System)
  • Komme i kontakt med potensielle kjøpere av tomter og eller omvendt
  • +++

Du kan skreddersy ditt medlemsskap ved å justere hvilken informasjon du ønsker å motta.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger Arkitekt Sandmark har om deg

Hvis du kun har abonnert på e-poster, eller meldt deg inn som medlem i medlemportalen, kan du be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg.

For å melde deg av e-postlisten kan du benytte deg av «Meld av» knappen nederst i e-posten. Dette er en fullautomatisk tjeneste som leveres via Campaign Monitor. Forsetter du å motta e-poster etter dette er det bare å ta kontakt så slettes du manuelt.

Brukeren i medlemsportalen er lagt inn manuelt og må også fjernes manuelt. Ta kontakt så sletter vi deg om det er ønskelig.

Hvis du har bestilt tegninger fra Arkitekt Sandmark AS kan dessverre ikke informasjonen slettes om deg pga administrative, juridiske og regnskapsmessige årsaker.

Dine rettigheter

Sikkerhetsstiltak

Sikkerhet

Denne nettsiden er beskyttet av et sikkerhetsprogram som gir deg noen få forsøk på å logge inn på nettsiden. IP adressen til besøkende, brukernavn og innloggingsforsøk blir loggført for beskytte mot angrep på nettsiden. Det blir loggført innloggingsforsøk, utlogging, forsøk på innlogging mot bestemte sider, endringer av innhold på nettsiden og passordoppdateringer. Informasjonen lagres i 14 dager.

Sikkerhetsprogrammet oppgir feilmeldinger pr epost til Arkitekt Sandmark AS når noen har forsøkt å logg seg på gjentatte ganger og ikke lyktes.

Siden scannes for skadelig programvarer og sårbarheter av Sucuri’s SiteCheck. Ingen personlige data sendes til Sucuri; men ved en scanning av siden kan Sucuri komme over personlige delte data som kommentarer. Se Sucuri’s privacy policy for mer info.

IP-adressen og brukernavnet som ble forsøkt brukt blir loggført slik at det er mulig å sikre nettsiden mot Brute Force Attack ved å utestenge IP adresser hvor det er tydelig at en hacker står bak. Dette er med på å beskytte den informasjonen du har lagt igjen på nettsiden, som for eksempel ved deltakelse på nettkurset.

Denne siden er del av et nettverk av sider som samarbeider om å beskytte mot Brute Force angrep. For å bruke denne beskyttelsen vil besøkendes IP adresser som har forsøkt å logge seg inn, og blitt utestengt, delt via en tjeneste hos ithemes.com. Les iThemes Privacy Policy.

Sikkerhetstiltak

I den grad det lar seg gjøre benytter Arkitekt Sandmark AS seg av nettsider med sikker kobling (SSL), sterke passord som lagres i passordhvelv , passord som blir endrer ofte, daglige sikkerhetskopieringer og totrinns pålogging der dette er mulig.

Dette er tiltak som i stor grad vil hindre uvedkommede å få tilgang til dine opplysninger.

Oppdages det brudd på datasikkerheten vil dette bli rapportert til Datatilsynet innen to døgn.

Kontakt Arkitekt Sandmark

Kontakt