Kontakt Arkitekt Sandmark

Kontakt

Om firmaet

Takk for at du bruker mine nettsider

Mitt mål er å gi deg en bedre opplevelse av prosessen rundt det å planlegge sin egen bolig. Jeg vil være behjelpelig med informasjon og kunnskap, og tegne din nye bolig slik du vil ha den.

Du kommer med ideer og tanker rundt din nye bolig så hjelper jeg med de tekniske kravene og kommer med ideer. Du har kanskje en ide om hva du ønsker, men ikke hvordan du kommer dit eller hvordan det blir i detaljer. Dette hjelper jeg deg med.

Hvem eier denne nettsiden?

Nettsiden eies av Arkitekt Sandmark AS med org. nr: 923 143 785.

Arkitekt Sandmark ble stiftet i 30.juni 2019 og holder til i Trondheim.

Firmaet drives av meg, Marianne Sandmark, og jeg har en MA i arkitektur (2011) og en BA i kunsthistorie (2005). Jeg er registrert hos Norske arkitekters landsforening og kan derfor benytte meg av tittelen MNAL.

Siden jeg driver firmaet alene vil mesteparten av teksten på denne siden være skrevet i førsteperson hvor jeg henvender meg direkte til deg.

Kommentarfelt på innlegg

Må jeg registrere meg?

For å unngå spam i kommentarfeltene må alle som vil kommentere på blogginnleggene registrere seg med e-postadressen sin. Første kommentar du legger igjen på nettsidene må bli godkjent av administrator før den vises på siden. Deretter kan du kommentere og kommentaren vil vises med en gang.

Denne e-postadressen brukes deles ikke med andre.

Informasjonskapsler og eksterne nettsider

Generelt om informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter seg av flere eksterne nettsider eller wordpress plugins som benytter seg av informasjonskapsler for å fungere. Informasjonen som hentes inn brukes til å kunne føre statistikk over hvordan leserne bruker nettsiden. Denne statistikken benyttes videre for å kunne gi deg en bedre leseropplevelse.

All informasjon som samles inn via informasjonskapsler anonymiseres.

Google Analytics

Denne nettsiden benytter seg av Google Analytics for å hente inn data om bruk av nettsidene. Denne informasjonen benyttes kun som statistikk og for å gi deg en bedre leseropplevelse.

Hvordan Google Analytics lagrer denne informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Facebook-pikselen

Denne nettsiden benytter seg av Facebook-pikselen som lar oss måle effektiviteten av annonsering fra Facebook. Analyseverktøyet sporer handlingene du utfører på nettsidene for å optimalisere Facebook annonser. Denne informasjonen eies av Facebook. Ved å opprette og bruke en Facebook konto har du gitt rettigheter til dette.

Du kan lese mer om facebook-pikselen på deres egne nettsider.

Monday.com

Monday.com er en app/nettside hvor vi kan dele filer, du ser hvor langt jeg er kommet med dine tegninger, antatt leveringsdato osv. Informasjonen om ditt prosjekt deles kun med meg på sikre sider.

Ved å registrere prosjektet i denne appen har vi begge bedre kontroll på hva som skjer og kan spore all kommunikasjon mellom oss og avklare eventuelle misforståelser kjapt. Vi slipper også utallige e-poster da det er en innebygd chat/meldingtjenste i appen.

«Kontakt meg» skjemaene på denne nettsiden er lenket til denne appen og innholdet du skriver inn blir loggført for å benyttes internt i mitt firma.

Hvis du bestiller tegninger av meg må du registrere en bruker hos Monday.com. Du vil få en e-post med en invitasjon. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en gjestebruker (din e-postadresse) og et passord. Dette er kostnadsfritt fra deg.

Pass godt på passordet ditt. Bestillinger gjort fra din innlogging vil være bindende. Har ditt passord kommet på avveie så gi meg beskjed straks, så stenger jeg adgangen og du får mulighet til å registrere på nytt.

Hvordan Monday.com lagrer og bruker informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Campaign monitor

Når jeg sender ut informasjonsbrev eller arrangerer e-postkurs, som «Veien til Drømmehuset«, gjøre dette via Campaign Monitor som er en automatiseringsplattform for markedsføring og en e-postmarkedsføringstjenester. Når du melder deg på et e-postkurs, e-postlisten eller medlemslisten så er det her ditt navn og e-postadresse blir registrert.

Campaign Monitor sender ut automatiske e-poster som passordet til bibliotekt hvis du melder deg inn som medlem eller de ulike e-postene som sendes ut ved e-postkurs. Dette gjør at du slipper å vente på at jeg skal sende ut slike e-poster manuelt. Det vil bli samlet inn informasjon om e-posten er åpnet eller ikke.

Hvordan Campaign Monitor lagrer og bruker informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Learn Dash

Som kursplattform benyttes LearnDash. Denne læringsplattformen er plugin som benytter seg av WordPress eget innloggingssystem. Derfor blir din e-postadresse, brukernavn og kommentarer du deler på denne siden kun tilgjengelig for adminstrator av nettsiden. E-postadresser samles inn for at du skal kunne logge deg på nettsidene og bruke kursinnholdet, samt bytte passordet ditt.

Download Monitor

For å kunne laste ned pdf-er og andre filer direkte fra min nettside har jeg installert en WordPress Plugin kalt Download Monitor.

Dette tilleggsprogrammet loggfører hva som er lastet ned, når det er lastet ned, en anonym IP adresse og fra hvilken nettleser. Informasjonen brukes for å bedre din leseropplevelse, for å gi deg rask mulighet til å laste ned filer og for å føre statistikk på bruken av nettsiden.

De fleste lenke for nedlasting via Download Monitor er beskyttet så du må logge deg inn på nettsidene for å se.

Hvordan Download Monitor lagrer og bruker informasjonen kan du lese mer om på deres egne nettsider.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Eksempler på dette er videoer fra Youtube og bilder fra Instagram.

Dine rettigheter

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger Arkitekt Sandmark har om deg

Hvis du kun har abonnert på e-poster kan du be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette kan du enkelt gjøre seg ved å benytte deg av «Meld av» knappen nederst i e-posten. Forsetter du å motta e-poster etter dette er det bare å ta kontakt så slettes du manuelt.

Hvis du har bestilt tegninger fra Arkitekt Sandmark AS kan dessverre ikke informasjonen slettes om deg pga administrative, juridiske og regnskapsmessige årsaker.

Kontakt Arkitekt Sandmark

Kontakt