Hjem | Om

Arkitekt Sandmark AS
– spesialist på småhus

Hva trenger du i din nye bolig er spørsmålet du alltid vil få hvis du benytter deg av mine tjenester. Det finnes ingen gode boliger som er tilpasset livsstilen til alle, så sammen kan vi finne frem til den beste løsningen for deg og din livsstil.

Boligen skal være god for deg og den skal inneholde kvaliteter som du setter pris på.

Mine kunder er privatkunder, utbyggere eller byggmestre som setter høye krav for løsninger og tegninger i prosjekter tilknyttet boligbygging og tomteanalyser.

Kontakt meg
Render av funkisinspirert enebolig i to etasjer
Arkitekt Marianne Sandmark peker på en pc skjerm med innsyn i et prosjekt

Kundeløfte

Mitt kundeløfte er “alltid tilgjengelig”. Via appen som brukes for å gi deg innsyn i eget prosjekt er jeg tilgjengelig når du trenger meg. Spørsmål besvares raskt når du trenger det.

Arkitekt Marianne Sandmark sitter ved et skrivebord og skisserer

Kjernevirksomhet

Jeg tar på meg oppgaver som faller inn under tiltaksklasse 1. Det vil si innen småhus segmentet; eneboliger, garasjer, rekkehus, kjedet enebolig, hytter, tomannsboliger, firemannsboliger og lavblokker.

Arkitekt Marianne Sandmark sitter og noterer

Visjon

Min visjon er å tilby arkitekttjenester med tiltakshaveren i fokus og designe boliger med fokus både på det estetiske og det økonomiske, – en hverdagsarkitekt.

Arkitekt Marianne Sandmark i sine lokaler i Trondheim

Kompetanse

Jeg har tittelen Master i arkitektur fra NTNU (2011) og en Bachelor i kunsthistorie fra NTNU (2005).

Jeg har jobbet som arkitekt siden endte studier i 2011 og spesialisert meg på småhus som eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og lavblokker.

Arkitekt Marianne Sandmark sitter og skisserer på plantegninger med blyant og tusjer

Kvalitetssikring

Alle tekniske tegninger kontrolleres med egne sjekklister for hver type tegning. Tegningene sjekkes opp mot gjeldene tekniske forskrifter.

Arkitekt Sandmark AS har ansvarsforsikring og sentral godkjenning som prosjekterende innen arkitektur i ansvarsklasse 1.