Hjem | Om

Arkitekt Sandmark AS
– spesialist på småhus

Hva trenger du i din nye bolig er spørsmålet du alltid vil få hvis du benytter deg av mine tjenester. Det finnes ingen gode boliger som er tilpasset livsstilen til alle, så sammen kan vi finne frem til den beste løsningen for deg og din livsstil.

Boligen skal være god for deg og den skal inneholde kvaliteter som du setter pris på.

Arkitekt Sandmark AS har lokaler i Trondheim, men det er ingen hindring for å tegne boliger som ligger andre steder i landet. I dagens digitale verden er det ingen problem å tegne for deg selv om du bor på Sørlandet eller i Hammerfest.

Jeg ser frem til å høre fra deg.

Render av funkisinspirert enebolig i to etasjer

VISJON – HVERDAGSARKITEKT

Omgivelser påvirker oss alle. Arkitekturen skal fremme de gode og trygge sosiale rammene. Derfor vil tegninger av din nye bolig bygge videre på kvalitetene på stedet og lokale ressurser ved å ivareta:

  • gode proporsjoner
  • god design
  • fleksible og bærekraftige boliger

Din nye bolige skal være skreddersydd for deg som skal bo i huset.

Visjon: tilby arkitekttjenester med tiltakshaveren i fokus og designe boliger med fokus både på det estetiske og det økonomiske, – en hverdagsarkitekt.

KJERNEVIRKSOMHET

Du får et komplett utvalg av tomteanalyser, skisser, komplette søknadstegninger og utfylling av søknader for boliger hos Arkitekt Sandmark AS.

Kjernevirksomheten hos Arkitekt Sandmark AS er tegninger av boliger som faller inn under tiltaksklasse 1 og 2. Det inkluderer:

  • eneboliger
  • kjedet eneboliger
  • garasjer og boder
  • rekkehus
  • hytter
  • og flermannsboliger inntil 5000 m2 og 5 etasjer høy.

Du får et unikt tilbud av høy kvalitet og kompetanse på alle ledd. Ved at vi jobber tett sammen kan du få både standardiserte og skreddersydde løsninger for din drømmebolig.

KUNDELØFTE

Du vil alltid ha muligheten til å kontakt meg og ha full innsyn i ditt eget prosjekt via appen/nettsiden. «Alltid tilgjengelig» er Arkitekt Sandmark AS sitt kundeløfte.

Din egen side på monday.com

Appen/nettsiden som brukes er monday.com og du vil bli invitert via en e-post ved oppstart av ditt prosjekt. Appen kan åpnes på mobiltelefonen din eller du kan gå inn via nettsiden.

Hvis du ikke finner igjen lenken for å komme deg inn i programmet kan du skrolle ned til bunnen på nettsiden og finne “Intranett”. Denne lenken er tilgjengelig fra de fleste nettsidene og vil føre deg på riktig vei.

Enkel kommunikasjon

På denne nettsiden kan du chatte-funksjon fremfor vanlig e-post. Forespørselen blir derfor direkte knyttet til ditt prosjekt. Du vil da blir prioritert ved spørsmål.

Fordeler

En stor fordelen med å bruke denne er at vi kan kommunisere på en sikker måte siden begge må logge seg inn. Da vet vi med sikkerhet at vi ikke deler informasjon som ikke skal deles med andre.

Alle pristilbud på eventuelle tillegg vil bli gitt direkte via denne nettsiden og du bekrefter tilbudet før jeg starter på tegningene. Derfor vil du aldri få en uventet faktura og det vil ikke være usikkerhet om tegningene er bestilt.

Store filer kan enkelt lastes opp og ned direkte i appen. Disse filene er alltid tilgjengelig på ditt prosjekt så lenge Arkitekt Sandmark AS bruker appen.

KOMPETANSE

Daglig leder, Marianne Sandmark, har tittelen Master i arkitektur fra NTNU (2011) samt en Bachelor i kunsthistorie fra NTNU (2005).

Hun har jobbet som arkitekt i ca 10 år etter endte studier i 2011 og spesialisert seg på småhus som eneboliger, rekkehus, tomannsboliger og lavblokker.

Kvalitetssikring

Alle tekniske tegninger kontrolleres med egne sjekklister for hver type tegning. Alle tegningene sjekkes opp mot gjeldene tekniske forskrifter og du får beskjed om detaljer som må sjekkes nøyere.

Arkitekt Sandmark AS har ansvarsforsikring og sentral godkjenning som prosjekterende innen arkitektur i ansvarsklasse 2 og som søker i klasse 1.

Referanser

Ta kontakt om du ønsker referanser på prosjekter som Arkitekt Sandmark AS har jobbet med tidligere. Alternativt kan du sjekke referanseprosjekter på instagramsiden, @hverdagsarkitekten, eller på referansesiden.