Bli medlem hos Arkitekt Sandmark AS

Nettkurs via LearnDash

Sist revidert: 4. august 2020

Jeg tilbyr pr i dag et e-postkurs som kalles «Veien til Drømmehuset». Dette kurset er nå kopiert over til andre sider på denne nettsiden og bygd opp som et nettkurs med 8 leksjoner. Det er samme innhold som i e-postkursene, men endring av læringsplattform. Kurset er gratis og alle kan melde seg på. Dette innlegget vil gå gjennom hvordan du melder deg på og hvordan du kan endre dine innstillinger.

Hvor finner jeg kurset?

I menyen på alle nettsidene vil du finne et menyelement som heter «Kurs» med følgende underelementer:

Kurssiden tar deg til en samleside hvor alle kursene er samlet.

Min side er din personlige side hvor du får frem din egen informasjon, hvilke kurs du deltar på og hvor langt i prosessen du har kommet når du er innlogget på siden.

Veien til Drømmehuset er en direktelenke til det aktuelle kurset.

Hvordan melder jeg meg inn?

I utgangspunktet var det ment at du skulle kunne registrere deg som en bruker på egen hånd, men dessverre så åpnet det opp for litt for mange spammere og roboter. Derfor må registreringen av en bruker på disse sidene foregå manuelt. Du kan melde deg inn som medlem her:

Bli medlem

Logg deg inn via min side

Fra «Min side» kan du logge deg inn etter at du har mottatt et brukernavn og passord fra registreringen. Denne siden vil se omtrent slik ut når du logger deg inn:

Nettkurs med skjermbilde av min side

Du kan nå gå inn på de aktuelle kursene du ønsker å ta og trykke på den grønne knappen øverst i venstre hjørne for å ta kurset. Ved nyregistrering på nettsiden bli du lat til på alle gratis kursene.

Endre registrert informasjon på din profil

For å endre profilinformasjon og passord logger du deg inn som vanlig. Øverst i høyre hjørne vil du finne «Hei, [Brukernavn]». Hold musen over denne og velg «rediger min profil». Det vil ta deg til denne siden:

Nettkurs med kontrollpanel med min profil

Her kan du endre visningsnavn, profilbilde, e-postadresse og passord. Det er mulig å legg inn lenker til sosiale medier på denne siden, men det er kun administrator som har mulighet til å se disse. Nettsidene offentliggjør ikke denne informasjonen. NB: husk å lagre etter at du har gjort endringer.

Håper jeg ser deg på et av mine kurs.

Sjekk ut nettkurset

Opprettet: 8. februar 2020

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper entreprenører og privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om.

  • Jeg har 8 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)

Nyttige lenker:

Tjenester
Om
Vilkår
Personvern

Be om et tilbud