Bli medlem hos Arkitekt Sandmark AS
Kategorier: Arkitekt Sandmark, Nettkurs, Tjenester|Sist oppdatert: 25. desember 2020|Publisert: 8. februar 2020|

Nettkurs via LearnDash

Jeg tilbyr pr i dag et medlemsskap i Arkitekt Sandmarks medlemsportal som gir deg gratis tilgang til bibliotekt med mange nedlastbare hjelpemidler, faktaark og maler. Medlemsskapet er kostnadsfritt og alle kan melde seg på. Dette innlegget vil gå gjennom hvordan du melder deg på og hvordan du kan endre dine innstillinger.

Læringsplattform

Arkitekt Sandmark AS benytter seg av LearnDash som læringsplattform. Denne plattformen er en plugin på mine WordPress sider og du som medlem blir registrert som «Abonnement» på nettsidene og får kun innsyn på kursene. Pålogging og bruke av nettsidene er lagt opp slik at du har tilgang fra «fremsiden» av nettsidene og slipper å tenke på innstillinger. Du har muligheten for å gå til kontrollpanelet som er på «baksiden» av nettsidene hvis du har behov for å endre passord.

Hvor finner jeg kursene?

I menyen på alle nettsidene vil du finne et menyelement som heter «Kurs» med følgende underelementer:

Kurssiden tar deg til en samleside hvor alle kursene er samlet.

Min side er din personlige side hvor du får frem din egen informasjon, hvilke kurs du deltar på og hvor langt i prosessen du har kommet når du er innlogget på siden.

Bibliotek for medlemmer er en direktelenke til det aktuelle kurset.

Hvordan melder jeg meg inn?

I utgangspunktet var det ment at du skulle kunne registrere deg som en bruker på egen hånd, men dessverre så åpnet det opp for litt for mange spammere og roboter. Derfor må registreringen av en bruker på disse sidene foregå manuelt. Du kan melde deg inn som medlem her:

Bli medlem

Logg deg inn via min side

Fra «Min side« kan du logge deg inn etter at du har mottatt et brukernavn og passord fra registreringen. Da dette må lages manuelt kan det ta en dag eller to før du hører fra meg. Når du har logget inn vil siden se omtrent slik ut:

Nettkurs med skjermbilde av min side

Dette skjermbildet viser at jeg har tilgang til kurset «Veien til Drømmehuset». Trykker du på denne linjen kommer du inn til selve kurset du er påmeldt. Hvis du er påmeldt flere kurs så vil de være listet opp her.

Registrere deg på andre kurs

Som standard vil du som medlem kun være lagt til «biblioteket for medlemmer». Du kan selv legge til de kursene som du ønsker. Gå inn på siden for det aktuelle kurset du ønsker å ta og trykke på den grønne knappen, merket «påmelding», øverst i venstre hjørne for å ta kurset. Alle gratis kurs får du tilgang til med en gang. Flere andre kurs er under planlegging. Noen av disse er kurs du må kjøpe, enten med kredittkort (privatpersoner) eller med faktura (firma).

Endre registrert informasjon på din profil

For å endre profilinformasjon og passord logger du deg inn som vanlig. Øverst i høyre hjørne vil du finne «Hei, [Brukernavn]». Hold musen over brukernavnet og velg «rediger min profil». Det vil ta deg til denne siden:

Nettkurs med kontrollpanel med min profil

Her kan du endre visningsnavn, profilbilde, e-postadresse og passord. Det er mulig å legg inn lenker til sosiale medier på denne siden, men det er kun administrator som har mulighet til å se disse. Nettsidene offentliggjør ikke denne informasjonen. NB: husk å lagre etter at du har gjort endringer ved å trykke «oppdater profil».

Endring av passord

For å endre passord trykker du på knappen som sier «generer passord», visker ut forslaget som kommer opp og skriver inn et nytt passord. Viktig: Husk å trykke «oppdater profil» for å lagre endringene.

Ingen andre enn deg har mulighet til å se dette nye passordet.

Sikkerhet

For å sikre nettsiden mot «Brute force attack» (angrep som gjetter brukernavn og passord) er det satt en begrensning på hvor mange feil du kan gjøre ved innlogging. Flere feil innlogginger fører til at du blir sperret ute en kort periode. Da kan du prøve igjen senere eller velge «mistet passordet?» og følg instruksjonene hvis du er usikker på passordet.

Håper jeg ser deg på et av mine kurs.

Bli medlem
Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper entreprenører og privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om.

  • Jeg har 9 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)

Nyttige lenker:

Be om et tilbud