Nettkurs via LearnDash

Sist revidert: 20. februar 2020

Jeg tilbyr pr i dag et e-postkurs som kalles «Veien til Drømmehuset». Dette kurset er nå kopiert over til andre sider på denne nettsiden og bygd opp som et nettkurs med 8 leksjoner. Det er samme innhold som i e-postkursene, men endring av læringsplattform. Kurset er gratis og alle kan melde seg på. Dette innlegget vil gå gjennom hvordan du melder deg på og hvordan du kan endre dine innstillinger.

Hvor finner jeg kurset?

I menyen på alle nettsidene vil du finne et menyelement som heter «Kurs» med følgende underelementer:

Kurssiden tar deg til en samleside hvor alle kursene er samlet.

Min side er din personlige side hvor du får frem din egen informasjon, hvilke kurs du deltar på og hvor langt i prosessen du har kommet når du er innlogget på siden.

Veien til Drømmehuset er en direktelenke til det aktuelle kurset.

Hvordan melder jeg med inn?

For å melde deg inn har du flere muligheter. Du kan gå inn på min side og trykke på knappen «logg inn» som ligger øverst på siden eller du kan åpne nettsiden med kurset og trykke på knappen «Log in to enroll».

Da vil dette skjermbildet dukke opp:

Fyll ut din informasjon i feltet til venstre og du vil får en e-post hvor du må bekrefte innmeldingen via en lenke.

E-post bekreftelse

For å forhindre misbruk og roboter som fyller ut skjema må du verifisere opprettelsen av en bruker på mine nettsider ved en bekreftelse via e-post. Når du melder deg inn får du en e-post med en lenke som tar deg med til et standard innlogging på kontrollpanelet i WordPress. Det ser slik ut:

Nettkurs logg inn Wordpress

Logg deg inn

Her logger du deg inn med ditt brukernavn og passord. Når du har logget deg inn kommer du til kontrollpanelet som er standard for medlemmer/abonnementer i WordPress. Det ser slik ut:

Min side

Hvis du ikke ønsker å gjøre endringer i din profil så kan du trykke på «Arkitekt Sandmark» øverst i venstre hjørne og du er tilbake på fremsiden av nettsiden, men nå er du innlogget på nettsiden. Dette åpner da litt flere muligheter for deg. Hvis du nå går på Min side. Vil den se ut omtrent slik:

Nettkurs med skjermbilde av min side

Du kan nå gå inn på de aktuelle kursene du ønsker å ta og trykke på den grønne knappen øverst i venstre hjørne for å ta kurset:

Neste besøk kan gjøres via min side

Neste gang du besøker siden trenger du bare å gå til Min side og logge deg på via innloggingsknappen på denne siden. Hvis du har lagret brukernavn og passord i nettleseren din trenger du ikke å logge deg inn ved neste besøk og kan forsette der du slapp.

Endre registrert informasjon på din profil

For å endre profilinformasjon og passord logger du deg inn som vanlig. Øverst i høyre hjørne vil du finne «Hei, [Brukernavn]». Hold musen over denne og velg «rediger min profil». Det vil ta deg til denne siden:

Nettkurs med kontrollpanel med min profil

Her kan du endre visningsnavn, profilbilde, e-postadresse og passord. Det er mulig å legg inn lenker til sosiale medier på denne siden, men det er kun administrator som har mulighet til å se disse. Nettsidene offentliggjør ikke denne informasjonen.

Håper jeg ser deg på et av mine kurs.

Sjekk ut nettkurset

Sist revidert 20. februar 2020

Opprettet:8. februar 2020

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om og som de ikke har våget å drømme om.

  • Jeg har 8 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)
Be om et tilbud

Skriv en kommentar