Hva kan jeg hjelpe deg med?

Undersøke hva du kan gjøre på tomten din

Da høres det ut som om en rammerapport er stedet å starte for deg.

En rammerapport er en rapport jeg lager som henter inn informasjon om din tomt. Rapporten avklarer rammene ved din tomt så du vet dine begrensninger og muligheter før du engasjerer noen for å tegne og søke for deg.

Rammerapport

Tomtebefaring

La oss booke et møte så kommer jeg på besøk til deg.

Jeg kan komme å se på tomter i Trondheim og omegn. På tomten kan vi diskutere muligheter med det du ønsker å oppnå på tomten.

Tomtebefaring

Uforpliktende husprat

Hva sier du til en uforpliktende husprat? Stikk gjerne innom mitt kontor i Olav Tryggvasons gate 2B så kan vi slå av en prat eller vi kan ta en prat over nettet via Microsoft Teams.

Jeg tilbyr noen få arkitekttimer i uka. La finne ut av hvilke muligheter du har og hvordan vi kan jobbe videre for å få det resultatet du ønsker.

Arkitekttime

Enkle skisser av boligen plassert på tomta

Da høres det ut som om en mulighetsstudie er det du trenger. En mulighetsstudie dekker det som inngår i en rammerapport, men presenteres ikke i en rapport, men via skisser.

En mulighetsstudie vil gi deg informasjonen som rammerapporten og i tillegg få med et forslag til plassering av bolig på tomta med enkle planskisser og noen volummodeller som viser hvordan boligen er bygd opp.

Mulighetsstudie

Søknadstegninger

Da høres det ut som om et komplett tegningssett er akkurat det du trenger.

Kontakt meg om hva du ønsker så kommer jeg med et forslag på hvilke tegninger du har behov for i din byggesak.

Komplett tegningssett

Hjelp med søknader

Fortell meg litt om ditt prosjekt så skal jeg se om jeg kan hjelpe deg.

Hjelp med søknad

Hjelp med seksjonering

Skal du slå sammen to leiligheter til en bolig, dele en leilighet i flere enheter eller registrere din bolig med flere enheter så er det seksjonering du har behov for.

Seksjonering

Trenger du mer informasjon?

Jeg tilbyr nettkurs via min nettside.

Nettkurs

Ønsker du å laste ned noen av mine pdfer?

Alle pdfene som er hjelpemidler, faktaark, maler eller sjekklister kan lastes ned fra medlemssidene til Arkitekt Sandmark. Medlemmer får eget brukernavn og passord for å logge inn.

Bli medlem og får tilgang til biblioteket