Bli medlem hos Arkitekt Sandmark AS

Hva er helgepraten?

Publisert 01.07.19

Delta på en uformell helgeprat på Instagram. Følg med på instagramkontoen til Arkitekt Sandmark og bli med i diskusjoner om tegninger, erfaringer og utfordringer i forbindelse med bygging av egen bolig. Tema og tidspunkt for diskusjon blir annonsert på Instagram i god tid.

Følg med på Instagram

Arkitekt Sandmark vil i enkelte helger arrangere en samtale på Instagram hvor et tema er varslet på forhånd. Målet med denne praten er å ha et lavterskeltilbud der du kan få svar fra arkitekt på ting du lurer på angående planlegging og prosjektering av en ny bolig eller ny planløsning i eksisterende bolig.

Tema for helgepraten

Aktuelle tema som kan bli diskutert og spørres om er for eksempel hva har tiltakshaver selv lov til å søke om, hva er søknadsfritt og hva betyr BYA, BRA og lignende forkortelser. Temaene vil bli tilpasset ulike stadier i en planleggingsprosses, enten det er på skisse stadiet eller søknadstegninger.

Bibliotek med nedlastbare filer

Enkelte av svarene i denne samtalen vil referere til forskjellige pdf-er og andre hjelpemidler som Arkitekt Sandmark har forberedt og gjort klar for nedlasting på biblioteksiden. Denne siden er passordbeskyttet, men man får enkelt tilgang til denne siden ved å melde seg på e-postlisten.

Arkitekt Sandmark fra Trondheim annonse nyhetsbrev

Opprettet: 13. mai 2019

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper entreprenører og privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om.

  • Jeg har 8 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)

Nyttige lenker:

Tjenester
Om
Vilkår
Personvern

Be om et tilbud