Bli medlem hos Arkitekt Sandmark AS

Gladnyhet: Arkitekt Sandmark AS og Norsk Byggebransje har inngått samarbeid

Sist revidert: 10. juni 2020

Mitt firma, Arkitekt Sandmark AS, har inngått et samarbeid med Norsk Byggebransje. Ved å knytte til min kompetanse innen arkitektur styrker og utvider de innholdet sitt på sine sider. Norsk Byggebransje vil fremsnakke norsk byggebransje, lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Første kontakt

Jeg har drevet min instagramkonto, @hverdagsarkitekten, siden sommeren i fjor. Det er ikke så stort engasjement på denne kontoen ennå, men det kommer nok med tiden. En av de som har fulgt meg og engasjert seg i mine innlegg er @Norsk Byggebransje. Over en lengre periode hadde vi likt og kommentert på hverandres innlegg.

På nyåret ble jeg kontaktet av ansvarlig utgiver som ønsket en prat med meg. Ja, ja, tenkte jeg. De skal sikkert selge meg annonseplass. Det er vanligvis derfor denne typen bedrifter kontakter meg

Med et nystartet firma virker det som om alle kataloghaiene kaster seg over meg. De starter vanligvis med et komplement for innholdet på nettsiden, men ender med et tilbud om annonseplass eller registrering i deres register.

Men nei, der ble jeg jaggu overrasket.

De skulle slett ikke selge meg annonser, men de ønsket å knytte en arkitekt til sine nettsider. Spesielt noen som jobbe mye mot private oppdragsgivere. Og som skrev bloggposter på sine nettsider.

Samarbeid

Etter en lengre prat ble vi enige om at de skulle få lov til å bruke mine blogginnlegg på sine nettsider i bytte mot lenker tilbake til meg. Norsk Byggebransje skriver artikler om blant annet arkitektur og arkitektens rolle. Hvis de har behov for kommentarer eller andre uttalelser kan jeg stille meg til rådighet.

Arkitekthjelpen

De startet opprinnelig siden som en side ment for bedrifter og fagfolk, men har merket større interesse fra privatpersoner.

Resultatet er blitt arkitekthjelpen på Norsk Byggebransjes nettsider. På samme måte som de har Advokathjelpen så har de laget en side som heter Arkitekthjelpen. Denne siden ble lansert rett over Påske.

Du kan hjelpe

For å vite hva jeg kan skrive mer om så er jeg avhengig å få vite hva du lurer på eller hvilke tema du brenner for innen arkitektur. Jeg hadde satt stor pris på om du hadde gitt meg tilbakemelding på dette ved å følge denne lenken.

Norsk Byggebransje omtaler offentlige, private og næringsprosjekter over hele Norge. Norsk Byggebransje har ett fokus. Det er å fremsnakke norsk byggebransje, lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Den norsk byggebransjen har spilt en avgjørende rolle i å bygge vår velferd og det er byggebransje vi må se til i framtiden om velferden skal fortsette. www.norskbyggebransje.no/arkitekthjelpen

Opprettet: 19. april 2020

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper entreprenører og privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om.

  • Jeg har 8 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)

Nyttige lenker:

Tjenester
Om
Vilkår
Personvern

Be om et tilbud