Byggeplass med reisverkSpesialtilbud for brukere av DDS
Perspektiv av enebolig laget i DDS data design systemTegneserier-render

Fotorealistiske bilder

Kategorier: 3D illustrasjoner, Tjenester|Sist oppdatert: 3. april 2021|Publisert: 10. juni 2019|

Hvis du skal selge boligen før den er bygd trenger du gode illustrasjoner som viser hvordan boligen kan bli seende ut. Dette er til stor hjelp for kundene som vurdere å kjøpe boligen. Her er en oversikt over de fotorealistiske illustrasjonene Arkitekt Sandmark tilbyr:

Fotomontasje på flyfoto eller dronefoto

Dette er et vanlig motiv for de som skal selge tomter med flere boenheter på da det gir god oversikt over situasjonen boligen plasseres inn i.

Arkitekt Sandmark har ikke drone eller tillatelser til å fly drone så et flyfoto/dronefoto må du fremskaffe selv.

Nabolaget

Dette passer for områder hvor det skal selges flere boliger eller hvor det er noen spesielle boliger eller utsikt i området.

Eksteriør

Dette er nok det mest vanlig motivet for de som skal selge eneboliger eller et enkelt bygg. Her vises minimalt av området rundt boligen.

Interiør

Illustrasjoner av interiør kan leveres. Normalt er det stue, kjøkken og soverom det lages illustrasjoner av. Interiørstilen som brukes mest er moderne eller skandinavisk stil, men du står fritt til å velge selv.

Priser pr illustrasjon

Priser henger sammen med hva som blir oversendt av materialer og hvor mange bilder du skal ha av samme prosjekt. Foretrukket metode er å sende hele prosjektfilen fra DDS. Da får jeg rettet opp ting jeg vet blir tolket feil i renderprogrammet før 3D filen genereres. Hvis du bruker DDS kan du få redusert pris på illustrasjonene. Illustrasjoner bestilt enkeltvis inkluderer en stk revisjon.

Minstepris for et bilde er 7.000,- + mva hvis du kun kjøper en illustrasjon.

Priser etter avtalt tid

Det er mulig å booke meg for en bestemt tid (f.eks 3-5 dager) pr prosjekt, så leverer jeg så mange bilder jeg kan innen denne tiden. Da får du mange flere illustrasjoner enn hvis du bestiller enkeltvis. Jeg leverer da i tillegg til standard motiver flere detaljbilder eller stemningsbilder. Bestiller du dette må du tillate at jeg velger ut vinklene og fokuspunkt. Det er ikke inkludert revisjoner på disse illustrasjonene, de kommer som et tillegg.

Pris for 3 dager: 23.500,- + mva.

Pris for 5 dager: 36.000,- + mva.

Format

Alle illustrasjonene blir levert i format 9:16. Det leveres to eksemplarer av illustrasjonene; en i lav oppløsning egnet for nettsider og en i høy oppløsning egnet for plakater og prospekt.

Det leveres i tillegg versjoner av illustrasjonen optimalisert for Instagram (kvadratisk), Instagram stories (portrett) og for facebook (landskap).

Levering

Alle filer leveres via monday.com.

Eksempler

Da Arkitekt Sandmark er et nytt firma er det ikke laget mange illustrasjoner ennå. Eksempler vil bli lagt ut fortløpende på facebook så fremt oppdragsgiver tillater dette.

Få et uforpliktende pristilbud

Om hverdagsarkitekten:

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper entreprenører og privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om.

  • Jeg har 9 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)

Nyttige lenker:

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde
Be om et tilbud
Byggeplass med reisverkSpesialtilbud for brukere av DDS
Perspektiv av enebolig laget i DDS data design systemTegneserier-render
lenke via bilde til nettbutikk