Medlemsfordeler

Vil du ha medlemsfordeler så meld deg inn nå.

Du får:

Medlemsportal

Alle som melder seg inn som medlem kan bestille eget brukernavn og passord til medlemsportalen. Medlemsportalene er bygd opp som nettkurs og inneholder pdf-er med hjelpemidler, faktaark og sjekklister.

Hjelpemidler

Rett som det er så lager jeg hjelpemidler. Dette kan være klipp og lim figurer du kan bruke på skisser, det kan være maler for erklæringer eller faktaark om f.eks veilovens avtandskrav. Dette er hjelpemidler som blir lastet opp i medlemsportalen, men noen av disse er eksklusive og som får du direkte i e-poster med forklaring på hva det er og hvordan det kan brukes.

Tips, råd og forklaring av regelverk

Jeg kommer til å sende ut e-poster med tips, råd og forklaringer. Hva du får av type informasjon avhenger av om du har valgt av privat eller proff. Privatpersoner får informasjon og råd som er basert på informasjon en privatperson trenger. De som har registrert seg som proff får tips og råd basert på sin rolle som profesjonell aktør innen byggebransjen.

Blogginnlegg

Når jeg publiserer et blogginnlegg så får du et varsel om dette der jeg forteller litt om bakgrunnen for innlegget og kanskje en nedlastbar fil om det er noen tilleggsinformasjon du kan ha nytte av. Denne tilleggsinformasjonen er det kun medlemmer som får. Noen ganger får du også eksklusive blogginnlegg som ikke blir postet i selve bloggen.

Spørsmål og svar

Disse e-postene er en oppsamling av svar på ulike spørsmål jeg får fra kunder. Stiller du meg et spørsmål vil jeg svare deg direkte. Dette svaret kommer jeg til å bruke i “spørsmål og svar” e- postene, men da anonymiserer jeg deg så personvernet ditt er ivaretatt. Dette er e-poster som blir sendt ut en gang pr måned.

Case-studier

På enkelte av mine prosjekter lager jeg et blogginnlegg hvor jeg går litt i dybden på hvilke valg som er foretatt i boligen.

Trondheim

Mitt kontor er i Trondheim så det er derfor naturlig å fortelle litt om det som skjer i byen innen arkitektur og byggebransjen. Jeg kommer også til å ta opp tema som handler om lokale tolkinger av regelverk i Trondheim kommune.

Nettkurs og nettbutikk

Jeg har ambisjoner om å kunne tilby nettkurs og en nettbutikk. Blant ideene mine for kurs har jeg “Dette må du tenke på før du investerer i en tomt” (proff) og “Veien til drømmehuset” (privat).

I nettbutikken tenker jeg å tilby e-bøker og pdfer som kan lastes ned, samt maler til forskjellige dokumenter du kan trenge i forbindelse med en byggesak. Mindre tegningssett av garasjer og boder vil også bli tilbudt, disse er enten fritatt fra søknadsplikt eller fritatt fra krav om bruk av ansvarlig foretak.

DDS

Jeg tegner i tegneprogrammet DDS (Data Design System) og har rett som det er noen triks å lære bort. Disse e-postene vil være for de som er spesielt interesserte.

Investorer og investering

Hvis du har en tomt du vil selge eller skrive opsjonsavtale på så kan jeg sette deg i kontakt med investorer og omvendt. Disse e-postene vil være for de som er spesielt interesserte.

Så ofte får du e-poster fra meg

Hvis du ikke har foretatt noen justeringer og ønsker å motta alle e-postene fra meg så vil du maks få en e-post hver uke. Du kan selv velge hvilke e-poster du ønsker å motta ved å trykke knappen under og svare ja eller nei på de ulike kategoriene av e-poster.

Mine faste leveringsdag for e-poster er tirsdager!

Huk av for de e-postene du ønsker å motta:

 

*