arkitekt fra trondheim
Forrige
Neste

Arkitekttjenester i Trondheim

Opprettet 30.05.19 | Revidert 30.12.19 | Arkitekt Sandmark

Arkitekt Sandmark er et arkitektkontor i Trondheim som spesialiserer seg på småhus bebyggelse for private og profesjonelle aktører. I tillegg til ordinære arkitekttjenester tilbys også flere produkter innen 3D illustrering.

Kort om firmaet

Arkitekt Sandmark er et AS stiftet av meg, Marianne Sandmark i 2019.

Bloggen 3D illustrasjoner driftes også via dette firmaet.

Jeg ble utdannet Master i Arkitektur i 2011 og har i tillegg en BA-grad i kunsthistorie fra 2005. Jeg er registrert hos NAL og kan derfor benytte meg av tittelen Master i Arkitektur MNAL som er en beskyttet tittel. Siden jeg ble ferdigutdannet har jeg jobbet med småhusbebyggelse, først hos Arkplan i Namsos en kort periode deretter 6 år hos Idehus i Trondheim.

De siste årene har jeg også tilegnet meg kunnskap om 3d modellering og kan lage fotorealistiske rendere, perspektiver og 3D-pdf som er interaktive pdf-er kundene kan bruke for å se boligen i 3D.

Arbeidsområder

Firmaet mitt vil primært jobbe opp mot tiltakshavere og byggmestere innen småhus segmentet. Med småhus regnes garasjer, eneboliger, rekkehus og flermannsboliger (lavblokker) innen ansvarsklasse 1.

Arkitekt Sandmark AS erklærer ansvarsrett for rollen som ansvarlig søker på tiltak som kommer inn under ansvarsklasse 1 og kan hjelpe med rammesøknader på boliger.

Trenger du 3D illustrasjoner så kan Arkitekt Sandmark AS også levere dette.

Arkitekt Sandmark AS har sentral godkjenning innen prosjekterende arkitektur, tiltaksklasse 1.

Instagram

Jeg vil gjerne hjelpe deg, enten det er med tegninger eller informasjon. Jeg kan hjelpe deg med hva som må til i en planleggingsprosess, hvor du bør starte, hvordan du bør tolke reglene for din tomt og hvordan vi sammen kan skape din drømmebolig.

På min instagramkonto @hverdagsarkitekten tas små tema opp. Følg med om du ønsker å vite mer om hva som er gode boliger, hvordan regler skal tolkes, hvor man finner informasjon om priser så man kan sette oppe et budsjett, litt om materialer og alt annet du lurer på angående planleggingsprosessen for din drømmebolig.

Instagramsiden har fokus på privatkunder og prosessen ved å planlegge drømmeboligen.

Stiller du spørsmål blir disse besvart på en anonym og generaliserte måte.

Lokaler

01.07.19 flyttet Arkitekt Sandmark AS inn i lokaler i Olav Tryggvasons gate 2B, 2. etasje, i Trondheim sentrum. Lokalene består av kontor og møterom med plass til opptil 6 personer. Det er heis i bygget så det er ingen problemer å få med seg en barnevogn.

Arkitekt Sandmarks lokaler i Olav Tryggvasons gate 2B i Trondheim

Spesielle tilbud

DDS (Data Design System) er mitt foretrukne tegneprogrammet. Byggemestre som benytter seg av dette har muligheten til å få med prosjektfilene ved kjøp av tegninger.

Les også:
Komplett tegningssett

Arkitekt Sandmark fra Trondheim tilbyr epostkurs
Hverdagsarkitekten
Innsyn for privatkunder
Arkitekt Marianne Sandmark fra Trondheim

Marianne Sandmark
Arkitekt MNAL

Kontakt meg i dag for en uforpliktende prat