Bli medlem hos Arkitekt Sandmark AS

Arkitekttjenester i Trondheim

Sist oppdatert: 10. juni 2020

Arkitekt Sandmark er et arkitektkontor i Trondheim som spesialiserer seg på småhus bebyggelse for private og profesjonelle aktører. I tillegg til ordinære arkitekttjenester tilbys også flere produkter innen 3D illustrering.

Kort om firmaet

Arkitekt Sandmark er et AS stiftet av meg, Marianne Sandmark i 2019.

Jeg ble utdannet Master i Arkitektur i 2011 og har i tillegg en BA-grad i kunsthistorie fra 2005. Jeg er registrert hos NAL og kan derfor benytte meg av tittelen Master i Arkitektur MNAL som er en beskyttet tittel. Siden jeg ble ferdigutdannet har jeg jobbet hovedsaklig med småhusbebyggelse og har utviklet en spesialisering innen fortettingsprosjekter for mindre prosjekter.

De siste årene har jeg også tilegnet meg kunnskap om 3d modellering og kan lage fotorealistiske rendere, perspektiver og 3D-pdf. En 3D-pdf som er interaktive pdf-er kundene kan bruke for å se boligen i 3D. Det gjør det lettere å jobbe som arkitekt for tiltakshavere som ikke bor i Trondheim.

Arbeidsområder

Firmaet mitt vil primært jobbe opp mot tiltakshavere og byggmestere innen småhus segmentet. Med småhus regnes garasjer, eneboliger, rekkehus og flermannsboliger (lavblokker) innen ansvarsklasse 1.

Arkitekt Sandmark AS erklærer ansvarsrett for rollen som ansvarlig søker på tiltak som kommer inn under ansvarsklasse 1 og kan hjelpe med rammesøknader på boliger.

Trenger du 3D illustrasjoner så kan Arkitekt Sandmark AS også levere dette.

Arkitekt Sandmark AS har sentral godkjenning innen prosjekterende arkitektur, tiltaksklasse 1.

Lokaler

01.07.19 flyttet Arkitekt Sandmark AS inn i lokaler i Olav Tryggvasons gate 2B, 2. etasje, i Trondheim sentrum. Det er heis i bygget så det er ingen problemer å få med seg en barnevogn.

Arkitekt Sandmarks lokaler i Olav Tryggvasons gate 2B i Trondheim

Ikke fra Trondheim? Ingen problem

Du kan benytte seg av Arkitekt Sandmark AS sine tjenester selv om du ikke bor i Trondheim. Alt arbeidet er digitalt og Arkitekt Sandmark AS benytter seg av en nettbasert system hvor all kommunikasjon foregår. Da vil du alltid ha tilgang til dine filer.

Les mer:
Innsyn for privatkunder

Møte over nettet

Våren 2020 har lært oss alle at det er mulig å jobbe med avstand til hverandre. Arkitekttimer tilbys over nettmøter via Microsoft teams. Det er fult mulig å prate med en arkitekt uten at vi sitter i samme rom. Slike timer må avtales på forhånd og det kan du gjøre ved å bestille en time med arkitekt:

Bestill her:
Bestill time med arkitekt

Instagram

Jeg vil gjerne hjelpe deg, enten det er med tegninger eller informasjon. Jeg kan hjelpe deg med hva som må til i en planleggingsprosess, hvor du bør starte, hvordan du bør tolke reglene for din tomt og hvordan vi sammen kan skape din drømmebolig.

På min instagramkonto @hverdagsarkitekten tas små tema opp. Følg med om du ønsker å vite mer om hva som er gode boliger, hvordan regler skal tolkes, hvor man finner informasjon om priser så man kan sette oppe et budsjett, litt om materialer og alt annet du lurer på angående planleggingsprosessen for din drømmebolig.

Instagramsiden har fokus på privatkunder og prosessen ved å planlegge drømmeboligen. Denne instagramkontoen skiller seg ut fra instagramkontoene til andre arkitektkontorer, ved å tilby mer hjelp til de som er i startfasen av et byggeprosses fremfor å vise hva jeg har gjort.

Stiller du spørsmål blir disse besvart på en anonym og generaliserte måte.

Facebook

Arkitekt Sandmark As er også på facebook. Denne siden er koblet sammen med instagramsiden og tar opp mer om de samme temaene. Denne siden bil ha flere lenker til eksterne nettsider og temaet arkitektur.

Spesielle tilbud

DDS (Data Design System) er mitt foretrukne tegneprogrammet. Byggemestre som benytter seg av dette har muligheten til å få med prosjektfilene ved kjøp av tegninger. Du kan lese mer om hvordan vi som benytter oss av dette programmet kan samarbeide.

Les også:
Komplett tegningssett

Arkitekt Sandmark fra Trondheim tilbyr epostkurs

Opprettet: 30. mai 2019

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper entreprenører og privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om.

  • Jeg har 8 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)

Nyttige lenker:

Tjenester
Om
Vilkår
Personvern

Be om et tilbud