tankesky laget av arkitekt sandmark i trondheimHverdagsarkitekten - min visjon
Tomannsboliger på plen 3D illustrasjon av arkitekt SandmarkInnsyn for privatkunder

Arkitekttjenester i Trondheim

Kategorier: Arkitekt Sandmark, Tjenester|Sist oppdatert: 8. august 2021|Publisert: 30. mai 2019|

Arkitekt Sandmark er et arkitektkontor i Trondheim som spesialiserer seg på småhus bebyggelse for private og profesjonelle aktører. 

Kort om firmaet

Arkitekt Sandmark er et AS stiftet av meg, Marianne Sandmark i 2019.

Jeg ble utdannet Master i Arkitektur i 2011 og har i tillegg en BA-grad i kunsthistorie fra 2005. Jeg er registrert hos NAL og kan derfor benytte meg av tittelen Master i Arkitektur MNAL som er en beskyttet tittel. Siden jeg ble ferdigutdannet har jeg jobbet hovedsakelig med småhusbebyggelse og har utviklet en spesialisering innen fortettingsprosjekter for mindre prosjekter.

Arbeidsområder

Firmaet mitt vil primært jobbe opp mot tiltakshavere og byggmestere innen småhus segmentet. Med småhus regnes garasjer, eneboliger, rekkehus og flermannsboliger (lavblokker) innen ansvarsklasse 1 og 2.

Arkitekt Sandmark AS erklærer ansvarsrett for rollen som ansvarlig søker på tiltak som kommer inn under ansvarsklasse 1 og kan hjelpe med rammesøknader på boliger.

Trenger du 3D illustrasjoner så kan Arkitekt Sandmark AS også levere dette.

Arkitekt Sandmark AS har sentral godkjenning innen prosjekterende arkitektur, tiltaksklasse 2.

Lokaler

01.07.19 flyttet Arkitekt Sandmark AS inn i lokaler i Olav Tryggvasons gate 2B, 2. etasje, i Trondheim sentrum. Det er heis i bygget så det er ingen problemer å få med seg f.eks en barnevogn.

Arkitekt Sandmarks lokaler i Olav Tryggvasons gate 2B i Trondheim

Ikke fra Trondheim? Ingen problem

Du kan benytte seg av Arkitekt Sandmark AS sine tjenester selv om du ikke bor i Trondheim. Alt arbeidet er digitalt og Arkitekt Sandmark AS benytter seg av en nettbasert system hvor all kommunikasjon kan foregå. Da vil du alltid ha tilgang til dine filer.

Les mer:
Innsyn for privatkunder

Møte over nettet

Våren 2020 har lært oss alle at det er mulig å jobbe med avstand til hverandre. Arkitekttimer tilbys over nettmøter via Microsoft teams. Det er fult mulig å prate med en arkitekt uten at vi sitter i samme rom. Slike timer må avtales på forhånd og det kan du gjøre ved å bestille en time med arkitekt. Send gjerne over skisser og informasjon om tomten før møtet så rekker jeg å forbedrede med litt.

Bestill her:
Bestill time med arkitekt

Instagram

Jeg vil gjerne hjelpe deg, enten det er med tegninger eller informasjon. Jeg kan hjelpe deg med hva som må til i en planleggingsprosess, hvor du bør starte, hvordan du bør tolke reglene for din tomt og hvordan vi sammen kan skape din drømmebolig.

På min instagramkonto @hverdagsarkitekten tas små tema opp. Følg med om du ønsker å vite mer om hva som er gode boliger, hvordan regler skal tolkes, hvor man finner informasjon om priser så man kan sette oppe et budsjett, litt om materialer og alt annet du lurer på angående planleggingsprosessen for din drømmebolig.

Instagramsiden har fokus på privatkunder og prosessen ved å planlegge drømmeboligen. Denne instagramkontoen skiller seg ut fra instagramkontoene til andre arkitektkontorer, ved å tilby mer hjelp til de som er i startfasen av et byggeprosses fremfor å vise hva jeg har gjort.

Stiller du spørsmål blir disse besvart på en anonym og generaliserte måte.

Facebook

Arkitekt Sandmark AS er også på facebook. Denne siden er koblet sammen med instagramsiden og tar opp mer om de samme temaene. Denne siden vil ha flere lenker til eksterne nettsider og temaet arkitektur.

E-post og medlemsportal

Arkitekt Sandmark har egen medlemsportal for medlemmer. Der er det mulig å se og laste ned hjelpemidler, maler og faktaark. I tillegg til utdypende pdfer som er knyttet til ulike blogginnlegg.

Spesielle tilbud

DDS (Data Design System) er mitt foretrukne tegneprogrammet. Byggemestre som benytter seg av dette har muligheten til å få med prosjektfilene ved kjøp av tegninger. Du kan lese mer om hvordan vi som benytter oss av dette programmet kan samarbeide.

Les også:
Komplett tegningssett

Arkitekt Sandmark fra Trondheim tilbyr epostkurs
Arkitekt Sandmark fra Trondheim har laget en funkis bolig
Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Marianne Sandmark
Daglig leder
Arkitekt MNAL

tankesky laget av arkitekt sandmark i trondheimHverdagsarkitekten - min visjon
Tomannsboliger på plen 3D illustrasjon av arkitekt SandmarkInnsyn for privatkunder
lenke via bilde til nettbutikk