Arkitekttjenester i Trondheim

Arkitekt Sandmark, Tjenester|Sist oppdatert: 19. mai 2024|Publisert: 30. mai 2019|

Arkitekt Sandmark er et arkitektfirma i Trondheim som spesialiserer seg på småhus bebyggelse for private og profesjonelle aktører.

Kort om firmaet

Arkitekt Sandmark er et AS stiftet av meg, Marianne Sandmark i 2019.

Jeg ble utdannet Master i Arkitektur i 2011 og har i tillegg en BA-grad i kunsthistorie fra 2005. Jeg er registrert hos NAL og kan derfor benytte meg av tittelen Master i Arkitektur MNAL som er en beskyttet tittel. Siden jeg ble ferdigutdannet har jeg jobbet hovedsakelig med småhusbebyggelse og har utviklet en spesialisering innen fortettingsprosjekter for mindre prosjekter.

Arbeidsområder

Firmaet mitt vil primært jobbe opp mot tiltakshavere og byggmestere innen småhus segmentet. Med småhus regnes garasjer, eneboliger, rekkehus og flermannsboliger (lavblokker) innen ansvarsklasse 1 og 2.

Arkitekt Sandmark AS erklærer ansvarsrett for rollen som ansvarlig søker på tiltak som kommer inn under ansvarsklasse 1 og kan hjelpe med rammesøknader på boliger.

Arkitekt Sandmark AS har sentral godkjenning innen prosjekterende arkitektur, tiltaksklasse 2.

Lokaler

Fra 01.05.24 flyttet Arkitekt Sandmark As inn i nytt lokale i Forsøkslia 9F (gamle Selsbakk fabrikker som ligger hvor du kjører opp til Romolslia fra Bjørndalen.

Du er hjertelig velkommen på et besøk.

Ikke fra Trondheim? Ingen problem

Du kan benytte seg av Arkitekt Sandmark AS sine tjenester selv om du ikke bor i Trondheim. Alt arbeidet er digitalt og Arkitekt Sandmark AS kan dele filer via e-post eller dropbox.

Møte over nettet

Våren 2020 har lært oss alle at det er mulig å jobbe med avstand til hverandre. Arkitekttimer tilbys over nettmøter via Microsoft teams. Det er fult mulig å prate med en arkitekt uten at vi sitter i samme rom. Slike timer må avtales på forhånd og det kan du gjøre ved å bestille en time med arkitekt. Send gjerne over skisser og informasjon om tomten før møtet så rekker jeg å forbedrede med litt.

Bestill her:
Bestill time med arkitekt

Instagram

Jeg vil gjerne hjelpe deg, enten det er med tegninger eller informasjon. Jeg kan hjelpe deg med hva som må til i en planleggingsprosess, hvor du bør starte, hvordan du bør tolke reglene for din tomt og hvordan vi sammen kan skape din drømmebolig.

På min instagramkonto @hverdagsarkitekten tas små tema opp. Følg med om du ønsker å vite mer om hva som er gode boliger, hvordan regler skal tolkes, hvor man finner informasjon om priser så man kan sette oppe et budsjett, litt om materialer og alt annet du lurer på angående planleggingsprosessen for din drømmebolig.

Instagramsiden har fokus på privatkunder og prosessen ved å planlegge drømmeboligen. Denne instagramkontoen tilby hjelp til de som er i startfasen av et byggeprosses.

Stiller du spørsmål blir disse besvart på en anonym og generaliserte måte.

Facebook

Arkitekt Sandmark AS er også på facebook. Denne siden er koblet sammen med instagramsiden og tar opp mer om de samme temaene. Denne siden vil ha flere lenker til eksterne nettsider og temaet arkitektur.

Les også:
Komplett tegningssett

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Marianne Sandmark
Daglig leder
Arkitekt MNAL

Tema i innlegget: