Arkitekt Sandmark fyller 1 år!

Kategorier: Arkitekt Sandmark|Sist oppdatert: 11. februar 2022|Publisert: 27. juni 2020|

Arkitekt Sandmark AS fyller et år 30.juni. Dagen feires ved å avholde en konkurranse hvor du kan vinne en rammerapport. Hele 3 rammerapporter blir loddet ut i sosiale medier og via en e-postliste. Trekningen er 12. juli 2020.

Giveaway

Arkitekt Sandmark AS fyller et år 30. juni. I den forbindelse vil tre rammerapporter bli gitt bort til tre heldige vinnere. Les litt lengre ned i innlegget om rammerapporter. Det er tre måter å delta i trekningen:

– Lik et innlegg på Instagram og kommentere med en emoji bursdagshilsen

– Lik et innlegg på Facebook og kommentere med en emoji bursdagshilsen

– Register ditt «lodd» ved å registrere deg på en e-postliste

Meld deg på via E-post

E-postlisten må ikke forveksles med påmelding til et nyhetsbrev. Denne e-postlisten er laget kun for denne konkurransen og alle e-poster på listen vil bli slettet 30.juli. Du vil kun motta en bekreftelse på at du er registrert i konkurransen samt en e-post om at trekningen er foretatt. Hvis du vinner får du en ekstra e-post om dette. Denne listen opprettes for at de som ikke benytter seg av sosiale medier skal få en sjanse til å vinne også.

Påmeldingen er stoppet da konkurransen er avsluttet

Vilkår for deltakelse

  • Alle kan delta, men tomtene det skal utføres en rammerapport for må være i Norge og være maks 2 mål av størrelse.
  • Det er ingen aldersbegrensning på deltakelsen
  • Firma innen byggebransjen kan også delta i konkurransen
  • Familiemedlemmer av ansatte hos Arkitekt Sandmark AS er diskvalifisert fra å vinne.

Vinnere av konkurransen står fritt til å gi bort premien til en bekjent som eier en tomt.

Registrering av persondata

Alle som registrerer seg i konkurransen blir ført opp på 3 interne lister, en for Instagram, en for Facebook og en for e-postlisten. Når konkurransen er over blir denne listen slettet, senest 30.juli. Listen holdes aktiv en liten periode etter trekningen i tilfelle det ikke er mulig å kontakt vinneren og ny vinner må trekkes.

Trekningen

Navnene i listene over blir nummererte og vinneren blir trukket ved å bruke www.random.org for å trekke tre tilfeldige numre. Trekningen skjer på søndag 12. juli 2020 og vinnerne blir kontaktet via meldinger på Instagram og Facebook og via e-post for e-postlisten.

Ansvarlig for konkurransen

Denne konkurransen er ikke sponset, støttet, administrert eller har noen tilknytting til Instagram eller Facebook. Disse plattformene benyttes kun for å formidle konkurransen.

Vinnere av konkurransen:

Kvinne fra Larvik – Vinner på Instagram
Mann fra Tønsberg – Vinner på Facebook
Mann fra Trondheim – Vinner pr e-post

Vinnerne er kontaktet og alle tre har fått sine premier.

Hva er en rammerapport?

En rammerapport er et produkt jeg selv har skapt og gitt navn. Det er en detaljert rapport som går gjennom det du må vite om din egen tomt når det kommer til reguleringsbestemmelser, kommunale bestemmelser, plan og bygningsloven, lokale utfordringer fra antikvarisk verdi til grunnforhold. Alt dette samlet vil avklare rammene som er gjeldene for din tomt. Du får alle de juridiske dokumentene jeg finner om din tomt, en 15-17 siders rapport og en situasjonsplan. På situasjonsplanen er byggegrensene tegnet inn.

Rapporten vil også inneholde en vurdering av rammene opp i mot det du ønsker å gjøre på tomten og råd for videre fremdrift.

Rapporten er det 100% digitalt produkt.

Forside for rammerapport. Få hjelp med å avklare hva som gjelder på din tomt.

Få hjelp med å avklare hva som gjelder på din tomt

En rammerapport hjelper deg å se utfordringene før de blir problemer.

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Marianne Sandmark
Daglig leder
Arkitekt MNAL