Bli medlem hos Arkitekt Sandmark AS

2D planer, fasader og snitt

Opprettet 30.05.19 | Arkitekt Sandmark

Er du en av de boligselgerne som legger ut tekniske 1:100 tegninger i dine annonser på nett og i prospekter? Sliter du da med å selge? De aller fleste potensielle kjøperne er ikke vant med å lese tekniske tegninger og kan ha problemer med å forstå hva de ser på. Dette er en enkel sak å fikse. Alt du trenger er litt farge på tegningene dine og fjerning av unødvendig teknisk informasjon som en kjøper ikke trenger å se.

Enkle 2D planer, fasader og snitt

Hvis du ser på større prosjekter og i forskjellige huskataloger vil du finne enkle planløsninger med farge. Slike tegninger kan jeg lage for deg med den fargepalletten du ønsker. Planer og fasader som dette vil løfte din annonse for boligen og du fremstår som mer profesjonell.

Detaljerte 2D planer, fasader og snitt

Lyst på litt mer informasjon om materialer og lys i dine tegninger? Jeg kan bearbeide planer, snitt og fasader så de viser materialer og hvordan lyset oppfører seg. Slike illustrasjoner er egnet hvis du er med i en anbudskonkurranse eller på andre måter ønsker å levere tegninger med wow-effekt.

Levering

Alle filene leveres via monday.com.

Priser

Prisene varierer etter hvilken detaljeringsgrad du ønsker. De enkle 2D illustrasjonene koster fra 2.000,- + mva pr prosjekt, mens de detaljerte koster fra 5.000,- + mva for en enebolig med 2 planer, 4 fasader og 1 snitt.

Be om pris

Opprettet: 10. juni 2019

Arkitekt Marianne Sandmark sitt profilbilde

Jeg heter Marianne og er utdannet arkitekt ved NTNU (2011).

Jeg hjelper entreprenører og privatpersoner med å designe boligen de alltid har drømt om.

  • Jeg har 8 års erfaring som arkitekt
  • Master i Arkitektur (2011)
  • Bachelorgrad i kunsthistorie (2005)
  • Tegning, form og farge på videregående (1998)

Nyttige lenker:

Tjenester
Om
Vilkår
Personvern

Be om et tilbud